De behandeling

Als we uw afspraak plannen  vraag ik u   * of er dingen zijn waar ik rekening mee moet houden  *   om tijdens de behandeling geen sieraden te dragen ringen oorbellen enz.   * geen haarlak of haargel in uw haren wilt doen  *Of u op tijd wilt komen te laat komen kan namelijk ten koste gaan van uw massagetijd   * en dat u contant moet betalen er is geen pinautomaat aanwezig .
U komt voor een afspraak : Als eerste beginnen we met een kort intake gesprek en uitleg . Ik zal vragen of u ( indien nodig ) nog even naar het toilet wilt gaan en om uw mobieltje uit te zetten tijdens de aanrakingsmethode daarna laat ik U even alleen zodat u zich kunt uitkleden , op uw onderbroek na en daarna kunt u gaan liggen op uw rug op de massagetafel en alvast een handdoek over u heen leggen die al op de massage tafel ligt zodat u zich warm en veilig voelt . Ook tijdens de massage blijft u voor het grootste deel bedekt met de handdoeken alleen het gedeelte wat ik behandel is even ontbloot . De licht ritmische vorm van aanraking gaat volgens een vaststaand patroon zodat u precies weet wat er gaat gebeuren en daardoor ook beter kunt ontspannen en genieten indien nodig leg ik een rol onder uw knieën zo dat uw rug ontlast wordt en indien nodig bij koude voeten doe ik een verwarmd kersenpitten kussen onder uw voeten .

Tijdens de behandeling wordt normaal niet gesproken of er is iets niet goed natuurlijk .Nadat ik de benen armen rug  achterzijde benen behandeld heb strijk ik het lichaam af over de handdoek heen . Het vaste patroon van masseren begint bij uw rechter been  rechter voet linkerbeen  linkervoet buik  borstkas  rechterarm rechterhand linker arm linkerhand schouders hoofd oren  haren . dan vraag ik u om zich onder de handdoeken die ik vast houd om te draaien op uw buik tot dat u weer lekker ligt dan vervolg ik de behandeling bij de achterzijde van uw hoofd ,haren de nek de rug achterkant rechterbeen achterkant linkerbeen . Daarna volgt het inbakeren in een grote deken waarop u ligt dit is een ervaring op zich en tevens het laatste gedeelte van de behandeling . Dan zal ik zeggen dat ik klaar ben met de massage en als u goed ligt blijf u nog nagenieten van de rust en ontspanning die je dan ervaart . daarna zal ik u uit het inbakeren halen en kunt u zich weer rustig aankleden .
Ik zal dan een glas water  en koffie of thee voor u klaar hebben staan .
De behandeling zal in totaal ongeveer een uur duren en vind plaats in een aangename warme ruimte met muziek op de achtergrond waarbij ik gebruik maak van een plantaardige  verwarmde olie .
Kom en ervaar de Zachte Kracht  van Tactiel Stimulering bij FRANCY’S .