Even voorstellen

Hallo  ik  ben   Francy   eigenaresse   van   praktijk    :     FRANCY’S  omgang met andere mensen iets voor ze kunnen betekenen  hoort bij mijn levensweg . Ik heb van jongs af aan 30 jaar lang  met hart en ziel  als verzorgende  in de zorg sector gewerkt .  Dit heeft mij gemaakt  tot wie ik nu ben  een ervaringsdeskundige op velerlei gebied met een luisterend oor  en oprecht geïnteresseerd om mensen te helpen .   In mijn beroep kwam ik er al vlug achter hoe belangrijk aanraking kan zijn en hoe positief de reactie hierop is . Ik heb vele cursussen en scholingen gevolgd .      En heb me gespecialiseerd in Palliatieve /terminale Zorg .    En in de omgang met mensen met Dementie .

Twee doelgroepen waarbij  Aanraking  een  belangrijke rol kan spelen  en waar mijn hart naar uit gaat . Maar aangeraakt worden is voor iedereen belangrijk , waarschijnlijk veel belangrijker dan men zich dat realiseert !
Het werk in de zorg  heb ik nu vervangen  in een baan bij het begeleiden van mensen ( vervangende mantelzorg ) die in de thuis situatie hulp nodig hebben  en waar mijn kwaliteiten als verzorgende goed van pas komen.   Voor meer informatie hierover kunt u contact met me opnemen .     Wanneer je niet meer kunt worden wat je wilt  wordt het tijd te waarderen wie je bent .
Door een advertentie in een tijdschrift las ik iets over TACTIEL STIMULERING ,  (verdere info hierover vind U op deze website) een licht ritmische vorm van massage  niet alleen heel erg ontspannend voor je lichaam  maar ook voor je geest. Ik heb de opleiding tot Behandelaar T.S in 2016 behaald bij de school of touch .  ik dacht dat is echt iets voor mij om erbij te doen, vanuit  en met je gevoel werken  en wat aansluit op datgene wat ik graag doe.
Voor mij is de Aanrakingsmethode Tactiel Stimulering  iets Unieks  een Wegwijzer naar innerlijke balans en ontspanning  , door de gestructureerde aanraking wordt er zo veel mogelijk  oxytocine aangemaakt .Het is iets wat voor jong en oud geschikt is  Gewoon om eens heerlijk te ONTSPANNEN / onthaasten / genieten . Iedereen heeft wel eens even tijd voor zichzelf nodig maar neemt deze in een vorm van aanraking/massage eigenlijk veel te weinig ! en dit terwijl T.S zo heerlijk ontspant .
Verder is een van mijn interesses /hobby’s  Nadat ik hier een cursus voor gevolgd heb , om te : “Schrijven vanuit je Hart “ . Ik schrijf over de dagelijkse dingen  waar we allemaal wel wat van herkennen gedeeltelijk in rijm  wat er in mezelf omgaat  hoe ik iets zie of voel  geef mijn mening  en misschien dat U er iets aan heeft  of het gewoon leuk vind , om te lezen . Daarom vindt U ook een blog op mijn website en soms op mijn Facebookpagina .

Hopelijk is Uw interesse gewekt  naar het lezen van mijn website    en zie ik U binnenkort in mijn praktijk . En mocht U niet naar mij kunnen komen kom ik ook graag naar U toe in onderling overleg .

Gastvrijheid en Persoonlijke Aandacht  staat centraal bij FRANCY’S   U bent van Harte Welkom.