zondag 8 oktober kwaliteitstoets

Nadat ik vorig jaar geslaagd ben als behandelaar Tactielstimulering hadden we zondag  8 oktober 2017 voor mij de eerste bijscholingsdag van de school of touch om mijn licentie weer voor een jaar te verlengen . en  GESLAAGD !   Zo is het ook mogelijk om U steeds weer optimale kwaliteit te kunnen bieden bij een behandeling tactielstimulering .  Dat tactiel stimulering ervoor zorg draagt dat het hormoon OXYTOCINE  ( het gelukshormoon in ons lichaam ) in een zo groot mogelijke hoeveelheid aangemaakt wordt , en onder andere zorgt voor verbondenheid met elkaar was voor mij goed voelbaar ik heb ervan genoten om die verbondenheid die er meteen weer was met mijn collega’s te mogen voelen het was een goed verzorgde leerzame dag . hopelijk wilt u zelf een keer de zachte kracht van tactielstimulering komen ervaren !

Groetjes   francy van praktijk francys .

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *